Бүгдийг зөвшөөрөх нь сонголтот зүйлсийн зөвшөөрлийг мөн агуулах бөгөөд та тус бүрээр нь зөвшөөрөх боломжтой. Сонголтот зүйлсийг зөвшөөрөхөөс татгалзсан ч үйлчилгээг ашиглах боломжтой.